Welkom op mijn reisblog!

18 juni 2015 - Assen, Nederland

Welkom op mijn reisblog! Net zoals ik dat deed tijdens mijn reis naar St. Lucia, ga ik een blog bijhouden om iedereen op de hoogte te houden van mijn reis. Kom dus snel een keertje terug voor de nieuwste reisverhalen en foto’s. Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van mijn belevenissen? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst

De eerste maand ben ik op reis door West-Amerika en Mexico (voornamelijk het schiereiland Yucatan) met mijn broer Stefan. Daarna reis ik alleen verder naar Seattle waar ik een weekje bij vrienden verblijf die ik heb leren kennen op St. Lucia.

Hierna ben ik van plan om door Canada te gaan reizen van Vancouver tot Toronto en alles wat daar tussen ligt ;) Dit gedeelte is nog vaag, maar zodra ik hier meer over weet, laat ik het jullie weten.

Jullie weten inmiddels... lieve, leuke, gekke reacties worden enorm gewaardeerd, dus laat wat achter als je hier toch bent :-)

Liefs,
Marjon

1. Reislogger:
    18 juni 2015
    Welkom bij Reislogger! We wensen je veel plezier op reis!
  2. Kingscross:
    18 juni 2015
    Vind het fantastisch dat je deze reis gaat maken. Wens je heel veel plezier en een prachtige tijd. Ben blij dat je deze trip via je blog gaat delen!
  3. Esther:
    18 juni 2015
    Lieverd, heel veel plezier. Geniet ervan. Dan ga ik hier thuis genieten van je verhalen. xxx
  4. Harriët:
    21 juni 2015
    Lieve Marjon,
    Heel veel plezier op je mooie reis!! Geniet ervan!! En leuk dat wij, door je verhalen en foto's, ook een beetje mee kunnen genieten -X-
  5. Tineke:
    23 juni 2015
    Hoi Marjon, we wensen je een hele goede reis toe en heel veel plezier! We gaan je zeker "volgen" op je reis!!
  6. Erik:
    24 juni 2015