Las Vegas here we come!
25 juni 2015 - Schiphol, Nederland
Het is zo ver...
Na afscheid genomen te hebben van mijn lieve ouders en natuurlijk van mijn lieve Tristan, een nacht doorhalen met de TT en naar Schiphol gebracht door 2 super lieve vrienden, heb ik me naar de beveiliging begeven.
Die nieuwe centrale check is echt super. Bagage op de band, de bodyscan door, even mn schoenen uit en hup klaar.
Nu zit ik te wachten bij de gate en verlang ik naar een beetje slaap.
Om half 8 mag ik boarden en om 8u vertrekken we richting Frankfurt waar we anderhalf uur overstap hebben.
Vanaf daar is t 12 uur afzien richting Las Vegas. Maar heb genoeg films en leesvoer om de tijd te doden en oh ja ik heb nog niet geslapen, dus dat lukt hopelijk ook nog :)
Foto's en nieuwe reisverhalen volgen zsm.
Goodbye everybody, goodbye Holland
Nu zit ik te wachten bij de gate en verlang ik naar een beetje slaap.
Foto's en nieuwe reisverhalen volgen zsm.
Goodbye everybody, goodbye Holland

- Kingscross: Mijn favo Bond, James Bond
- Kingscross: Mijn favo Bond, James Bond
- Kingscross: Mmmmmmmmm
- Kingscross: Heel geschikt als puzzle…
- Kingscross: Een rood geruite blokjes…
Alle reacties »